• 2017-18 LMS Monday-Thursday Class Time Schedule

    8th Grade ("A" Lunch) 6th Grade ("B" Lunch) 7th Grade ("C" Lunch)
    1st Hour - 7:40-8:37 AM (57 min)
    2nd Hour - 8:41-9:38 AM (57 min)
    3rd Hour - 9:42-10:39 AM (57 min)
    "A" Lunch - 10:39-11:09 AM (30 min) 4A Hour – 10:39-11:09 AM (30 min) 4th Hour - 10:39-11:39 AM (60 min)
    4th Hour - 11:09 AM-12:09 PM (60 min) "B" Lunch - 11:09-11:39 AM (30 min)
    4B Hour - 11:39 AM-12:09 PM (30 min) "C" Lunch - 11:39 AM-12:09 PM (30 min)
    5th Hour - 12:13-1:10 PM (57 min)
    6th Hour - 1:14-2:11 PM (57 min)
    Focus Hour - 2:15-2:40 PM (25 min)

    2017-18 LMS Friday Class Time Schedule

    8th Grade ("A" Lunch) 6th Grade ("B" Lunch) 7th Grade ("C" Lunch)
    1st Hour - 7:40-8:27 AM (47 min)
    2nd Hour - 8:31-9:18 AM (47 min)
    3rd Hour - 9:22-10:09 AM (47 min)
    "A" Lunch - 10:09-10:39 AM (30 min) 4A Hour – 10:13-10:43 AM (30 min) 4th Hour - 10:13-11:13 AM (60 min)
    4th Hour - 10:43-11:43 AM (60 min) "B" Lunch - 10:43-11:13 AM (30 min)
    4B Hour - 11:13-11:43 AM (30 min) "C" Lunch - 11:13-11:43 AM (30 min)
    5th Hour - 11:47 AM-12:34 PM (47 min)
    6th Hour - 12:38-1:26 PM (48 min)

    2017-18 LMS Class Time Schedule For Half-Days

    Half-Day with 1st-3rd Hours Half-Day with 4th-6th Hours
    1st Hour - 7:40-8:38 AM (58 min) 4th Hour - 7:40-8:38 AM (58 min)
    2nd Hour - 8:42-9:40 AM (58 min) 5th Hour - 8:42-9:40 AM (58 min)
    3rd Hour - 9:44-10:42 AM (58 min) 6th Hour - 9:44-10:42 AM (58 min)
    Focus Hour - 10:46-11:10 AM (24 min) Focus Hour - 10:46-11:10 AM (24 min)

    Please check the Daily Bulletin, the CCS website, and in-building announcements for the exact schedule to be followed on a given half-day.